קורסי MOOC

אחד מהתוצרים הדיגיטליים שהאגף מפיק ומתפעל הוא קורסי MOOC - (קורס פתוח מקוון מרובה משתתפים / Massive Open Online Course ) – קורסים אינטרנטיים הפתוחים וזמינים לכולם ללא הגבלה במספר המשתתפים וללא עלות.

בשנים האחרונות צורת למידה זו צברה תאוצה והחלו להיוולד פלטפורמות חינמיות שמאגדות בתוכן את מגוון הקורסים האקדמיים למאגר אחד:  קמפוס  IL ,המיזם הישראלי ללמידה דיגיטלית, שם מרבית הקורסים בעברית ו- edX- פלטפורמה שהוקמה ע"י אוניברסיטת הרווארד ו-MIT ומשמשת מוסדות מכל העולם. כל אחד יכול להיכנס למאגרים אלו בחופשיות, בכל זמן ובכל מקום, ופשוט לבחור בקורס שמעניין אותו.

תוכלו למצוא במאגרים אלו קורסים אקדמיים של מיטב אוניברסיטאות העילית ובכללם שמונה קורסים של אוניברסיטת בר אילן כשחלקם ניתנים ביותר משפה אחת.

לצפייה בכל הקורסים לחצו כאן.